Mickse hoeve
Maria-ter-Heide
  Mickse hoeve
           
  • Overzet amfibieën

  • De amfibieën overzet vindt zoals elk jaar weer plaats in de Kerkedreef en sommige delen van de Miksebaan. Dit jaar werden al 371 amfibieën overgezet (bron: www.hylawerkgroep.be).
  • Meer informatie op de amfibieën overzet pagina.

Nieuws van vroeger

 19 april 1975 (49 jaar geleden)
De ruime zaal van het kamp loopt vol belangstellenden voor het jaarlijks turnfeest. De belichting is prima, de tussentijd gaat vlug voorbij en de prestaties zijn ver boven het peil van de vorige jaren.  lees meer nieuws van vroeger

Openbaar vervoer

  De volgende bus 640 richting Antwerpen is om 05:51 uur (halte Kerk MTH).
  De volgende buurtbus richting Mariaburg (halte Bibliotheek MTH) is om 08:32 uur
  Uren kunnen verschillen op feestdagen en in vakanties!

Foto moment

Rhododendron in bloei
  Rhododendron in bloei
  Een kiekje insturen? Mail foto@mariaterheide.info

Vertrek Brasschaatse militairen naar Afghanistan

Binnenkort vertrekt een delegatie van onze Brasschaatse militairen naar Afghanistan. Om deze militairen een hart onder de riem te steken wensen we hen op een speciale manier een goede missie toe.

Op dinsdag 20 september 2011 organiseert defensie een huldedag. Enerzijds kunnen militairen en burgers deelnemen aan een speciaal opgerichte mars van 16 of 32 km. Anderzijds vindt de ISAF-dag plaats. In het Gemeentepark zal de vertrekkende delegatie een checkpoint inrichten. Daarnaast vindt er een statische en actieve show plaats. In de namiddag (vanaf 13.30 uur) vindt een optocht plaats die loopt langs de Ruiterhal, de Hemelakkers, de Bredabaan om tenslotte aan te komen op het Armand Reusensplein waar Luitenant-Kolonel Stafbrevethouder Hans Houf en burgemeester Dirk de Kort de delegatie het beste toewensen.

Scholen zijn welkom om aan dit evenement deel te nemen. De deelname voor de scholen is voorzien van 9 tot 12 uur. Voor meer info contacteer defensie.


Meer nieuws

23-09-2020 Nieuw asfalt Bredabaan
22-10-2007 Grote pannenkoekenbak ten voordele van ziekenzorg Maria-ter-Heide
01-11-2005 Scholen in Maria-ter-Heide organiseerden een herfstwandeling voor hun leerlingen

Nieuws zoekwoorden

  stickers afvalcontainer     kerk     sprookjespad     parkvijver     de mik